12.09.2023 | Izlasīsi 4 min

Nike vs adidas – kuru zīmolu izvēlēties?

Nike un adidas ir zīmoli, kas jau gadiem ilgi ir bijuši viens otra lielākie konkurenti. Tie konkurē ne tikai arvien modernākā un progresīvākā streetwear izstrādājumu dizainā, bet arī inovatīvos tehnoloģiskajos risinājumos. Nevari izlemt, kuru zīmolu izvēlēties? Nezini, kurus sporta apavus – Nike vai adidas – sev iegādāties? Apskati mūsu ierakstu un viss kļūs skaidrs!

nike vs adidas

Nike vai adidas? Dilemāts

Ja Tu pievērs lielu uzmanību sporta apavu iegādei, to pārbaudīšanai, salīdzināšanai, stilu aplūkošanai un atsauksmju lasīšanai, var būt ļoti grūti pieņemt lēmumu. Vēl jo vairāk, ja viens vai otrs zīmols vilina ar piedāvāto preču kvalitāti, interesanto dizainu, konstrukciju un izmantotajiem materiāliem. Viens no tiem pārsteidz ar ikonisko Boost tehnoloģiju, bet otrs – ar Air Sole gāzes spilventiņu. Gan Nike, gan adidas ir ikoniski modeļi, kas jau gadiem ilgi ir bijuši ļoti populāri. Kā pieņemt pareizo lēmumu? Vispirms izvēlies dizainu, kas labāk atbilst Tavam stilam.

nike vs adidas

adidas apavi

Sporta apavi adidas vs. Nike

Nike Air Max kolekcija ir piesaistījusi sneakerfreaku uzmanību kopš 1987. gada. Parādās jaunas apavu versijas, kas iedvesmojas no saviem priekšgājējiem un piedāvā vēl augstāku komforta līmeni. Protams, tie nav vienīgie modeļi, kam vērts pievērst uzmanību. Sizeer piedāvājumā atradīsi arī interesantus sporta apavus ar masīvu dad shoes siluetu, ar patchwork augšdaļu un masīvu, bet ļoti vieglu zoli.

adidas zīmola atbilde? NMD kolekcija pilsētas piekritējiem, t. i., tiem, kas pilsētas džungļus iekaro pateicoties kājām, Nite Jogger vai Ozweego, kas lieliski atbilst mūsdienu tendencēm. Līdzās tiem ir arī ikoniskie Superstar un citas leģendas, kuras ikviens vēlas savā kolekcijā.

nike vs adidas

Minimālistiski sporta apavi

Tomēr mēs labi zinām, ka Tu ne vienmēr meklē jaunāko, krāsaināko un… trakulīgāko! Dažkārt ir vērts izvēlēties mūžīgas klasikas minimālisma stila apģērbu. adidas Stan Smith vai Gazelle apavi ir pārspējuši dažus Nike piedāvājumus, piemēram, Court modeli. Lai gan, protams, ir daudz tenisa kortu iedvesmotu apavu ar Swoosh. Vēl viena leģenda ar nepārspīlētu dizainu ir Nike Stefan Janoski apavi. Un tie ir tie, kas ir ļoti populāri, vienlaikus vēl aizvien gūstot jaunus cienītājus – ne tikai tiem, kam patīk pavadīt laiku skeitparkos. Tie ir arī lieliski piemēroti ikdienas stilizācijām.

nike vs adidas

Nike apavi

Sporta apavi ar sportisku DNS

Vai Tev patīk pilsētas atmosfēra, bet Tevi vilina modeļi, kuros ar neapbruņotu aci var saskatīt norādi uz savu sporta mantojumu? Visbiežāk iedvesmas avots ir modeļi, kas radīti skriešanai vai… basketbola spēlēšanai. Abiem zīmoliem – Nike un adidas – ir kolekcijas, kuras pazīst ikviens streetwear cienītājs. Zīmols ar Swoosh logotipu piedāvā Air Force modeli, kas izgatavots no ādas un tam ir plakana zole un gāzes spilventiņš iekšpusē. No otras puses, adidas Superstar – īsta streetstyle ikona, kas radīta, lai pasargātu kājas pirkstus no traumām. Līdzīgi – izturīgs siluets, bieza un gumijas zole, kas nodrošina izcilu saķeri un minimālisma dizains. . Galu galā viņu mērķis bija paveikt savu funkciju sporta zālē. Atšķirības? Tikai vizuālās. Tāpēc izvēlies tos, kas Tev ir saistošāki.

Neatkarīgi no tā, vai meklē apģērbu, aksesuārus vai jaunus apavus. Neatkarīgi no tā, vai meklē modernus un krāsainus sporta apavus ar masīvu konstrukciju, minimālistisku modeli universālā krāsā vai priekšlikumu ar sportisku DNS – Sizeer atradīsi labākās preces no jau gadiem pazīstamiem zīmoliem, tostarp adidas un Nike. Kuru no tiem Tev jāizvēties? Tas ir jautājums! Seko savai sneakerheada sirdij un izvēlies modeli, kas papildinās lielāko daļu ikdienas stiliząciju. Vienkārši!