13.09.2023 | Izlasīsi 5 min

Kādas iešļūcenes un sandales izvēlēties vasarai?

Vasaras outfitam ir savi noteikumi. Turklāt jaunākās tendences liecina, ka joprojām modē ir sportisks stils un streetwear stilizācijas, kuros apvienoti dažādi stili. Tev ir nepieciešami jauni apavi vasarai un Tu aizdomājies, kādas iešļūcenes un sandales izvēlēties? Blakus baseina iešļūcenēm Sizeer piedāvā daudz interesantu modeļu, kas nodrošinās Tavu komfortu un vienlaikus papildinās daudzus outfitus. Apmeklē mūsu stacionāros veikalus vai iegādājies online ar bezmaksas piegādi no 50 eiro.

Pilsētas iešļūcenes vasarai

Kādus vasaras apavus izvēlēties? Vasaras must-have sarakstā visaugstākā vietā atrodas iešļūcenes. Tās noteikti valda ne tikai sieviešu komplektos, bet arī ir iemantojušas savu vietu vīriešu stilizācijās. Tās var atrast gan sportiskā, gan brīvā stila outfitos. Savukārt mēs piedāvājam ne tikai gumijas baseina iešļūcenes, bet arī ādas modeļus, ar kuriem var viegli pārvietoties pilsētā. Kādas? Visvairāk pirkto kolekciju sarakstā atradīsiet populārākās Birkenstock iešļūcenes. Pieejamas vīriešu Birkenstock Arizona Eva un sieviešu Madrid versijas. Līdzās tām atrodas Timberland Santamonica Sunrise Slide vasaras apavi vai labi zināmās Roxy Slippy Nina iešļūcenes. Šie modeļi viegli papildinās lielāko daļu streetwear stilizāciju. Valkā tos kopā ar šortiem, čīno stila auduma biksēm, platām biksēm vai, ja vēlies izskatīties sievišķīgi, ar brīvi piegulošu midi kleitu, svārkiem zem ceļiem vai puķainiem svārkiem.

Kādas iešļūcenes un sandales izvēlēties vasarai

Vasaras iešļūcenes sporty stilā

Tomēr Sizeer piedāvā ne tikai pilsētnieciskas iešļūcenes, bet arī sportiska stila piedāvājumus. Šos apavus var izmantot dodoties uz pludmali, baseinu vai dušu pēc sporta zāles apmeklējuma. Tajā pašā laikā tās sevi apliecinās arī pilsētā. Tevi gaida iešļūceņu priekšlikumi no elastīgām EVA putām, kā arī saķeres gumijas. Pieejami vienkrāsaini modeļi – to vidū pilnīgi melnas iešļūcenes vasarai, balti apavi, kā arī tādi, kuriem ir izteiksmīgāka krāsa, piemēram, ikonisko adidas Adilette modeļu sarkanās versijas, ellesse Samiana Slide BK vai Champion Samoa 2. Savukārt tiem, kam patīk izcelties un kuri dod priekšroku neordināriem piedāvājumiem, iesakām daudzkrāsainas versijas vai versijas ar apdruku. Apskati sieviešu Nike Victori One ar raibu apdruku vai vīriešu Champion Samoa 2 ar moro apdruku. Viena no šāda veida baseina iešļūceņu priekšrocībām ir tas, ka tās ir izgatavotas no ūdensnecaurlaidīga materiāla, kas ātri novada mitrumu saglabājot kājas sausas.

Kādas iešļūcenes un sandales izvēlēties vasarai

Iešļūcenes:

Sandales pilsētas stilizācijām

Vai varbūt Tu domā, ka iešļūcenes nav īsti Tavs stils, un plīvojošā zole zem papēža liek Tev justies neērti? Tādā gadījumā aplūko vasaras sandales, kas pieejamas Sizeer. Šīs casual stilā parūpēsies par Tavu lielisko looku, vienlaikus efektīvi noturot kāju, sniedzot atbalstu un stabilitāti. Vai vēlies uzzināt, kādas sandales atradīsi mūsu veikalos un online veikalā? Apskati Timberland vasaras apavus – Ray City Sandal Fisherman vai vairāk streetwear iedvesmotos Euro Swift Sandal. Ja šis minimālisma apavu dizains vasarai ir piesaistījis Tavu uzmanību, aplūko arī Birkenstock Milano BS sandales, kas radītas, domājot par šaurām pēdām. Komfortu nodrošinās arī sieviešu vasaras apavu ieteikumi ar regulējamām siksniņām, proti, Roxy Cage. Un mēs nevaram aizmirst arī pilsētas klasiku – Crocs Classic vasaras apavus.

Kādas iešļūcenes un sandales izvēlēties vasarai

Iešļūcenes un sandales uz platformas

Ja esi lietas kursā par to, kas tagad ir moderns, un vienlaikus Tev patīk izvēlēties nestandarta piedāvājumus, Tu noteikti zini, ka apavi uz platformas ir trāpījums. Arī mēs to ļoti labi zinām, tāpēc Sizeer piedāvājam Tev vasaras apavus uz platformas. Tās ne tikai labi izskatās un izceļ Tavu individuālo stilu, bet arī padara slaidāku siluetu. To klāstā ir sieviešu Nike Icon Classic sandales ar putu zoli uz platformas. Tās ir pieejamas divās krāsās – melnā un rozā. Vai kāpēc gan neizvēlēties sandales ar viļņainu, viendabīgu zoli? Apskati sieviešu vai vīriešu sandales Nike Canyon Sandal un nodrošini sev maksimālu komfortu jebkurā situācijā.

Kādas iešļūcenes un sandales izvēlēties vasarai

Sandales:

Joprojām aizdomājies par to, kādas iešļūcenes un sandales izvēlēties vasarai, ienāc Sizeer veikalos vai aplūko sortimentu mūsu online veikalā. Tevi gaida daudz oriģinālu priekšlikumu ar pazīstamu streetwear zīmolu logotipiem. Pieejamas gan sportiskas, gan ikdienišķas iešļūcenes un sandales. Šeit atradīsiet piedāvājumus ar zoli no putām, korķa, kā arī gumijas. Vari izvēlēties regulējamas siksniņas un modeļus, kas ir ideāli pielāgoti tieši Tev. Neatkarīgi no tā, kuru pāri izvēlēsies?