23.10.2023 | Izlasīsi 5 min

Ar ko valkāt Nike Air Max?

Lai gan tie tika radīti kā sporta apavi – galvenokārt skrējējiem un basketbolistiem -, tie ātri vien kļuva modē arī sneakerheadu starpā. To leģendārais komforts un unikālais izskats ir ieguvuši ne tikai streetwear cienītāju sirdis! Mūsdienās Nike Air Max ir īsts streetwear klasikas modelis, kas lieliski piemērots ne tikai treniņiem. Kam vislabāk piestāv šādi apavi? Iespēju ir vairāk, nekā varētu šķist!

Nike Air Max Sievietēm

Komforts ikdienai

Lai gan airmaxi sākotnēji bija paredzēti profesionāļiem, ir pierādījies, ka tie labi noder arī kā lifestyle apavi. Tendences noteicēji tos iecienījuši, tāpēc tagad tie ir vieni no populārākajiem un iekārojamākajiem modeļiem. To unikālais pilsētnieciskais izskats un reti sastopamais komforts ir kaut kas, kam noteikti jāpievērš uzmanība! Neesi pārliecināts, kuras airmaxes izvēlēties ikdienas stilizācijām? Izlemt noteikti nav viegli – Nike piedāvā daudz modeļu dažādās krāsās. Tomēr to pamatā ir klasiskais 80. gadu dizains, tāpēc izvēlies klasiku – tā vienmēr ir veiksmīga! Tāpēc ikdienas stilam izvēlies ikonisko Air Max 1, kurā pirmo reizi tika demonstrēts gaisa spilvens. Vai arī vari izvēlēties nedaudz jaunāku un iespējams, pazīstamāko versiju – Nike Air Max 90 vai pat AX 97, kas savukārt ir visu tendenču noteicēju iecienīta. Nebaidies no spilgtiem krāsu salikumiem – galu galā, kas saka, ka apaviem jābūt melniem vai baltiem un vienīgie iespējamie aksesuāri ir sarkana vai zila josta? Streetwear apģērbi – jo krāsaināki, jo labāki! Uzņēmums Nike to ļoti labi zina, tāpēc tā piedāvājumā ir airmaxi gandrīz visās varavīksnes krāsās. Baudi to – neatkarīgi no dzimuma!

Ar ko valkāt Nike Air Max?

Sportisks looks jaunākajā versijā

Tu jau iegādājies savus sapņu Maxus un nezini, ar ko tos valkāt? Atbilde ir vienkārša – gandrīz ar pilnīgi visu! Nike oriģinālie sporta apavi mūsdienās ir kļuvuši par lifestyle apaviem un stingri saistīti ar ielas stilu, tāpēc vienīgais, kas Tevi ierobežo ir Tava iztēle. Lieliska ideja ir tos apvienot ar legingiem un brīvu džemperi ar interesantu apdruku vai T-kreklu. Saskaņo šo sportisko izskatu ar apaviem spilgtā krāsā un esi gatavs ne tikai treniņiem, bet arī pastaigām! Vēl viens klasisks un ikdienišķs apvienojums ir džinsi, krekls vai T-krekls un stilīgie pasteļkrāsas airmaxes. Kad kļūs vēsāks, papildini stilizāciju ar ādas jaku vai garu mēteli.

Nike Air Max Vīriešiem

Šorti, svārki vai varbūt… ?

Salikumā ar legingiem vai džinsiem ir acīmredzami un vienkārši, bet galu galā streetwearam patīk pārkāpt robežas! Tāpēc lieliska un oriģināla ideja būtu valkāt šos apavus kopā ar šortiem (vēlams džinsa), džemperi un somiņu ar bārkstīm. Šāds komplekts būs lieliski piemērots vasaras pastaigām vai tikšanās reizēm ar draugiem. Tikpat labs salikums būtu papildināt pieklājīgu komplektu ar gariem, plīša svārkiem un kreklu ar izteikti krāsainiem airmaxiem – tie piešķirs nedaudz brīvāku, neformālāku noskaņu. Tev patīk spēlēties ar modi? Vai arī Tevi iedvesmo 90. gadu stils? Uzvelc Air Maxes ar kleitu! Ideāli izskatīsies tenisa veida piegriezums. Total look ir veiksmīgs, ja visus tā elementus vieno krāsa, piemēram, melna, ko papildina smalki balti aksesuāri. Stilīgi, nepiespiesti un pats galvenais neticami ērti!

Nike Air Max Bērniem

Īstiem sneakerheadiem

Taču ne tikai sievietēm ir iespēja spēlēties ar stiliem – arī vīriešu sporta apavi no Nike sniedz iespēju izpausties. Airmaxus var valkāt gan ar treniņbiksēm, gan džinsiem, taču šeit īpaši svarīga ir krāsu saderība. Pacenties savu apavu krāsu piemērot T-kreklam vai kreklam. Tas piešķirs visam stilam viendabīgumu. Taču ikoniskie Nike apavi ir pietiekami universāli, lai ar tiem radītu nedaudz elegantāku izskatu. Kādā veidā? Atliek tos tikai uzvilkt ar kreklu un čīno stila biksēm. Šajā vienkāršajā stilizācijā liela nozīme ir aksesuāriem ar kuriem var spēlēties pēc sirds patikas. Papildini to ar jostu, kas pieskaņota ar airmaxiem – tad kreklu un bikses, kas var būt kontrastējošās krāsās. Kad kļūs vēsāks, komplektu vari papildināt ar vieglu sporta jaku. Tā ir izcila formula unikālam, pilsētas stila pilnam izskatam!