27.09.2023 | Izlasīsi 5 min

Levi’s džemperi viņai un viņam

Tā ir starptautiski atzīta. Tā papildina tādu slavenību kā Adam Levine, Gwen Stefani un Hiley Bieber ikdienas stilizācijas. Taču vari to sastapt arī savā pilsētā – savu draugu stilizācijā un ne tikai. To valkā visi, neskatoties uz vecumu – vecāka gadagājuma cilvēki to atceras no jaunības laikiem, savukārt jaunāki to iecienījuši kā lielisku papildinājumu savam streetwear outfitam. Par ko iet runa? Par Levi’s zīmolu un tā apģērbu. Šodien mēs pievērsīsimies Levi’s džemperiem, kas ir ne tikai evergreeni, bet arī must have ikviena urbānā brīvā laika un komforta cienītāja garderobē. Jā, tagad tos var atrast arī veikalā Sizeer.

Levi’s zīmols no jauna atklāj sevi streetwear jomā

Šķiet, ka Levi’s zīmols ir tikko parādījies streetwear klāstā un uzreiz iemantojis tā labvēlību. Tomēr tas nav bijis tik vienkārši. Līdz ar atgriešanos pie retro stila un zīmola no pagātnes ir atgriezies arī tas. Un tas tika dibināts… 1853. gadā (wow!) Sanfrancisko. Redzi, cik tālu viņa ir nonākusi, lai šodien papildinātu Tavu stilizāciju? Sākotnēji tā zīmola produkcija galvenokārt bija klasiskās džinsa bikses. Deviņdesmitajos gados tās bija viena no karstākajām tendencēm un ikviens vēlējās tādas iegādāties. Pēc tam bija modē džinsa jakas, kas joprojām ir karsts street stila elements. Pēc tam zīmols paplašināja savu sortimentu, tāpēc šodien tajā var atrast arī modernus aksesuārus – cepures ar nagu, kā arī apģērbu – T-kreklus vai, protams, kulta Levi’s džemperi. Sizeer mēs zinām, kas šobrīd ir modē, tāpēc šeit atradīsi gan sieviešu, gan vīriešu piedāvājumus ar šo labi zināmo logotipu

Levi's džemperi viņai un viņam

Levi’s džemperi – Must have Tavā garderobē

Ja tev patīk pilsētas nesteidzīgā atmosfēra, izejot no mājām Tu uzvelc džinsus, T-kreklu, kedas vai sporta apavus un virsū izvēlies džemperi, nevis jaku, – šis no Levi’s būs trāpīgs variants. Kāpēc? Ne tikai tāpēc, ka šo amerikāņu zīmolu tagad valkā visi. Tas piedzīvo jaunu atgriešanos, tāpēc vecāki ar smaidu uz lūpām izvelk no garderobes jaunības apģērbus ar šo logotipu. Levi’s džemperi ir atbilde uz to, ko Tu meklē streetstyle stilā. Tātad ko? Modes elementu, kas nodrošinās Tev sportisku ērtumu, vienlaikus lieliski iekļaujoties ikdienas komplektos. Minimālistisks, universāls un praktisks. Tādu, kuru vari nēsāt ar džinsiem, treniņbiksēm vai kokvilnas zīmuļu svārkiem. Sieviešu un Levi’s vīriešu džemperi ir Tavs must have ne tikai šai sezonai. Tie, bez rāvējslēdzēja aizdares, kā arī ar kapuci. Sieviešu un vīriešu izmēros. Ar lielu logotipu priekšpusē un minimālistisku logotipu uz krūtīm. Klasiskās – melni džemperi ar kapuci, pelēki un balti, kā arī džemperi netradicionālās krāsās, piemēram, rozā, dzeltenā vai zaļā krāsā. Pie mums ir no kā izvēlēties.

Levi's džemperi viņai un viņam

Kā valkāt Levi’s džemperus?

Vai vēlaties uzzināt, kā tos valkāt? Labākais veids – tā, kā tev patīk. Iedvesmojies no pilsētas stila un slavenībām. Valkā tos brīvi un papildini ar elementiem, uz kuriem tieši šodien Tev ir vēlēšanās. Levi’s sieviešu džemperi lieliski sader ar zīmuļu sporta svārkiem vai pieguļošu kleitu ar šaurām lencītēm. Papildus tam masīvie un krāsaini dad shoes un esi gatava doties uz randiņu, festivālu vai kafiju ar draudzenēm. Gan vīriešu, gan sieviešu stilizācijās lieliski iederas klasiskie džinsi dažādos piegriezumos – pieguļoši, taisni vai vaļīgie mom stilā. Papildus tam minimālisma kedas vai viegli lifestyle apavi un ikdienas stilizācija ir gatava. Ko teiksi par savdabīgāku izskatu? Uzvelc smagus zābakus – Dr. Martens vai Fila, pieguļošas bikses, Levi’s džemperi ar kapuci un visu noslēdz ar ādas jaku. Vai arī Tevi vilina sportiska noskaņa? Tad uzvelc pieguļošus velo šortus vai treniņbikses jogger stilā, uzvelc vienkāršu T-kreklu un uz muguras uzmet džemperi. Papildus tam pār plecu pārmesta gurnu soma, cepure ar nagu un ir gatavs. Vai meklē vīriešu Levi’s džemperi, sieviešu džemperi ar kapuci vai varbūt meklē perfect match viņai un viņam? Tie ir universāli, stilīgi papildinās jebkuru komplektu un nodrošinās komfortu jebkurā situācijā. Neatkarīgi no tā, kādas krāsas džemperi meklē, mūsu klātienes veikalos un online veikalā Tevi gaida labākie piedāvājumi ar šī amerikāņu zīmola logotipu. Apmeklē mūsu veikalu un iegādājies sev evergreen apģērbu.

Levi's džemperi viņai un viņam

Levi’s džemperi