06.09.2023 | Izlasīsi 6 min

Džemperis ar kapuci – pestīšana streetwear faniem

Vai Tev ir zināms tas brīdis, kad piecas minūtes pirms došanās prom no mājām vēl aizvien šaubies, kā ģērbties? Šķiet, ka vienmēr izvēlies līdzīgu looku – ērtus sporta apavus, džinsus un T-kreklu. Ko teiksi par šo? Klasisks džemperis ar kapuci ir Tavs must have! Džemperi ar kapuci ir ne tikai ideāls vakara izbraucienam ar draugiem, bet arī neaizstājams tad, kad Tava garderobe izskatās tukša.

Izvēlies ērtumu

Šādos brīžos izvēlies… ērtumu. Uzvelc kādu no saviem iecienītākajiem džemperiem un izbaudi ne tikai komfortu, bet arī modernu looku. Agrāk džemperus ar kapuci nēsāja tikai sportam – uz skolu, fizkultūras stundām vai ekskursijām. Šodien tās ir kļuvušas par sinonīmu streetwear dabai. Ja esi pielāgota apģērba cienītāja, tad izvēlies adidas – Vocal Crop Hood īso džemperi vai Nike – W NSW Air Hoodie modeli. Šis piegriezums noteikti izcels Tavu figūru, kā arī tā plašais piegriezums nodrošinās kustību brīvību. Vai Tev vairāk patīk plats un brīvs variants? Tādu, ko varat paņemt no draudzenes garderobes? Klasisks melns džemperis lieliski būs piemērots. Izvēlies Nike Hoodie BB Os Shine versiju ar zelta logotipiem priekšpusē, kas padarīs Tevi par pilsētas stila karalieni. Vai arī esi krāsainu aksesuāru cienītājs? Vīriešu džemperi ar kapuci ir pieejami ne tikai universālās krāsās. Mūsu piedāvājumu klāstā atradīsi arī dzelteno Confront Essential Hoodie vai oranžo versiju no New Era sērijas Seasonal Team Logo New York Yankess.

Džemperis ar kapuci

Ar ko valkāt džemperus ar kapuci?

Vai aizdomājies par to, ar ko vari valkāt džemperus ar kapuci? Tieši tie ir kļuvuši par glābēju visiem streetwear faniem tajās dienās, kad nav laika komplektēt pārsteidzošas stilizācijas. Bez problēmām vari tos valkāt ikdienā, tie noderēs brīvdienu ceļojumos, noteikti noderēs vakaros, kad iestāsies pirmais vēsums, ka arī viegli papildinās ne vienu vien vasaras festivāla komplektu. Ar ko vari tos valkāt? Tie lieliski saderēs ar džinsiem, kā arī lieliski izskatīsies kombinācijā ar kedām, sporta apaviem vai aktuālākajiem dad shoes. Džemperi ar kapuci var valkāt arī vasarā ar šortiem vai sievišķīgam izskatam – ar pielāgotiem legingiem, velo šortiem, gariem svārkiem vai kleitām slip dress stilā. Papildini meitenīgo izskatu ar smagiem sporta apaviem un uzvelc oversize džemperi ar sava iecienītā zīmola logotipu. Ar tādu stilizāciju noteikti parādīsi, kas valda pilsētas ielās. Tomēr viens no vienkāršākajiem komplektiem jebkuram sneakerheadam ir džinsi, kokvilnas T-krekls, vīriešu adidas džemperis ar kapuci no adidas, Nike, Fila vai cita zīmola, kā arī ērti sporta apavi. Pār plecu pārmet mugursomu, galvā uzvelc cepuri ar nagu un viss, esi gatavs iekarot pilsētas džungļus.

Izvēlies savu iecienītāko zīmolu

Katrs street style cienītājs ļoti labi zina, ka veikalā Sizeer atradīs plašu labākā piedāvājuma klāstu. Moderns dizains, svaigākie jaunumi un klasika, kas joprojām valda pilsētā. Tāpēc Tevi nepārsteigs plaša universālo džemperu ar kapuci izvēle. Vai Tev ir iecienītākais zīmols? Vai varbūt neaprobežojies tikai ar vienu un vēlies, lai Tev būtu no kā izvēlēties? Katrs no pazīstamajiem zīmoliem pārsteigs Tevi ar ko citu. Vai meklē piegulošo sieviešu džemperi ar kapuci, vai varbūt To oversize izmēra džemperi vīriešiem? Vai esi ikonisko adidas trīs svītru cienītājs, vai arī Tevi vilina leģendārais Swoosh no zīmola Nike? Vai vēlies džemperi ar rāvējslēdzēja aizdari vai bez? Neierobežo sevi un atrodi džemperi, kas ne reizi vien piepildīs Tavu looku.

Džemperis bez rāvējslēdzēja aizdares

Šīs sezonas tendences ietver ne tikai adidas, Nike vai Confront brīvus un ērtus džemperus, bet arī nerimstošo hype par… logomāniju. Šādu ērtības un modernas kombināciju atradīsi džemperos bez rāvējslēdzēja aizdares. Atgriešanās pie retro stila, atsauces uz astoņdesmitajiem gadiem un ērtība ir kvintesence pilsētas street stilam. To atradīsi cita starpā krāsainos vīriešu, sieviešu un junioru versiju džemperu ar kapuci priekšlikumos. Tostarp ir melns vīriešu džemperis Alpha Industries – Space Shuttle Hoodie ar raķešu apdruku uz muguras, zaļš priekšlikums dežempera ar kapuci no zīmola Vans – Scratched ar kabatu priekšpusē vai zils Nike sieviešu džemperis Fleece Quilted ar raksturīgu stepētu apakšējo elementu. Tomēr tas vēl nav beigas!

Džemperis ar kapuci

Džemperis ar rāvējslēdzēja aizdari

Ja Tavā kolekcijā jau ir pietiekami daudz klasisko džemperu ar kapuci bez rāvējslēdzēja, tad izvēlies džemperi ar kapuci ar rāvējslēdzēja aizdari. Šo versiju bieži nēsā skriešanas laikā, pārmetot pāri plecam vai atverot rāvējslēdzēju, kad temperatūra ir augstāka, nekā gaidīts. Klasiskā pelēka adidas džempera versija no 3-Stripes FZ sērijas noteikti atradīs vietu daudzu ikdienas komforta cienītāju garderobē. Tev patīk retro look un atsauces uz 70., 80. vai 90. gadu modi mudina labprāt ķerties pie jaunumiem? Šīs Nike vīriešu džemperis noteikti piesaistīs Tavu uzmanību. M NSW HE Hoodie HZ Winter modelis trijās krāsu versijās ir izstrādāts ļoti interesantā dizainā. Uzvelkot to noteikti piesaistīsi uzmanību. Siltā un patīkamā flīsa auduma kombinācija ar neilona ielaidumiem sniegs Tev nepieciešamo siltuma atbalstu pat aukstā ziemas laikā. Vai varbūt izvēlēsies zilo Umbro džemperi ar rāvējslēdzēju no Retro kolekcijas? Dzelteni un balti ielaidumi piešķirs Tavai stilizācijai pilsētniecisku pieskārienu.

Vai aizdomājies, kādu džemperi sev iegādāties? Vispirms tādu, kas Tevi pārsteigs ar savu dizainu. Daži dod priekšroku vienkāršām, minimālisma, vienkrāsainām un brīvām džemperim ar kapuci. Citi izvēlas džemperus ar neparastu piegriezumu, trakās (bieži vien pat neona) krāsās un dažādās faktūrās. Viens ir skaidrs – džemperis ar kapuci bieži vien ir ideāls glābšanas riņķis visiem ikdienas stila cienītājām un cienītājiem. Pārliecināsies par to?