07.09.2023 | Izlasīsi 5 min

Kā pareizi izvēlēties adidas apavu izmēru? Apskati mūsu ieteikumus!

Vai ir izraudzīts jauns sporta apavu pāris? Tāds, kuram ir ideāla forma, krāsa, tehnoloģija un dizains. Tās lieliski atradīs savu vietu stilizācijās, nodrošinot ne tikai komfortu Tavām kājām, bet vienlaikus tie būs arī komplektu papildinājums, kas ir atbilstoši tendencēm. Šoreiz izvēle pieder zīmolam adidas, un Tev nav ne jausmas, kādu izmēru izvēlēties? Mierīgi, mēs centīsimies Tev palīdzēt pieņemt šo lēmumu!

adidas apavu izmēri – izvēlēties to pašu, ko parasti?

Tavā garderobē jau ir kāds adidas apavu pāris. Tie lieliski pieguļ, kā arī ir tāda paša izmēra kā lielākā daļa no Taviem sporta apaviem un kedām. Dažreiz konkrētos modeļos Tev var rasties nepieciešamība izvēlēties lielāku vai mazāku izmēru un, ja ir modeļi ar pusizmēriem, jo labāk Tev. Tas liek aizdomāties, vai Tev vajag izvēlēties tādu izmēru, kādu parasti izvēlies, bet vai apaviem ir lielāks vai mazāks izmērs. Lai Tev būtu ērtāk un apavus nevajadzētu sūtīt atpakaļ, vislabāk ir rūpīgi izpētīt izmēru tabulu un salīdzināt to ar saviem izmēriem.

Kā pareizi izvēlēties adidas apavu izmēru?

Izvēlies savu adidas apavu izmēru – izmēri pēdas

Neesat pārliecināts, kāds ir Tavs apavu zolītes garums? Tādā gadījumā ir pienācis laiks to izmērīt un atcerēties rezultātu. Zinot savas pēdas garumu centimetros, Tev būs vieglāk iegādāties katru nākamo apavu pāri. Sagatavo papīra lapu, kaut ko, ar ko rakstīt, un mērlenti. Pēc tam novietojiet pēdu vertikāli uz papīra lapas un apzīmē to. Atkārto to arī ar otro pēdu. Abos zīmējumos atzīmē vistālākos punktus (pirkstu un papēžu līmenī). Nākamajā solī izmēri atzīmēto garumu. Vai domā, ka tas ir viss? Nekas nevar būt tālāk no patiesības! Svarīgākais solis ir pievienot šim mērījumam papildus 0,5 cm. Kāpēc? Lai pēda varētu brīvi kustēties, staigājot un, kad siltā laikā tā nedaudz uzbriest, lai apavos būtu pietiekami daudz vietas. Lai izvēlētos adidas apavu izmēru, paturi prātā šo kopsummu.

Salīdzini zolītes garumu ar izmēru tabulām

Un kas tagad? Vai ar to pietiek, lai izvēlētos adidas apavu izmēru? Vēl, nē. Ja jau esi izmērījis savu zolītes garumu un pievienojis maģisko 0,5 cm rezervi, ir pienācis laiks salīdzināt šo mērījumu ar izmēriem, kas norādīti attiecīgā apavu modeļa izstrādājumu lapā. Parasti, uzbraucot ar peli uz izmēra, var redzēsiet nelielu papildus lodziņu, kurā būs norādīts zolītes garums attiecīgajam apavu izmēram. Tad Tev ir vieglāks uzdevums un vari vienkārši izvēlēties izmēru, kas sakrīt ar saņemto summu. Ja Tev nav ērti salīdzināt adidas apavu numuru ar zolītes garumu centimetros, ieskaties šeit: https://sizeer.lv/izmeru-tabula un pēc tam atgriezies preču kartē, pievieno savu sapņu adidas pāri iepirkumu grozam un pabeidz pasūtījuma izpildi.

Kā pareizi izvēlēties adidas apavu izmēru?

Nepareizs izmērs? Tev ir 30 dienas, lai apmainītu vai atgrieztu preci

Vai Tavi adidas sporta apavi, kedas, iešļūcenes vai ziemas apavi beidzot ir klāt? Izmērs šķiet labs, bet tie mazliet spiež, un Tu domā, ka cits izmērs būtu labāks? Neuztraucies, nekas nav zaudēts! Mēs Sizeer labi zinām, ka sapņu apaviem ir jāpapildina Tava kolekcija. Tāpēc Tev ir 30 dienas, lai apmainītu vai atgrieztu pasūtījumu, nenorādot konkrētu iemeslu. Apmaiņu var veikt klātienes veikalos (izņemot outlet veikalus) vai online. Un kā ir ar atgriešanu? Šeit tas pats – izvēle ir atkarīga no Tevis. Vari ierasties ar pasūtīto preci kādā no mūsu klātienes veikaliem vai nosūtīt to atpakaļ mums. Pateicoties tam, Tu vari atgriezt neatbilstoša izmēra apavus un pasūtīt sev piemērotāko izmēru.

Kā pareizi izvēlēties adidas apavu izmēru?

Sporta apavi adidas Superstar

Tev joprojām ir grūtības ar pareizā adidas apavi izmēra izvēli? Atceries, ka nevajag balstīties uz ierasto izmēru, bet rūpīgi pārbaudi pieejamo izmēru tabulu un salīdzini to ar savas pēdas garumu. Neaizmirsti pievienot papildus 0,5 centimetru rezervi! Vai Tevi jau vilina iegādāties sev kādu pāri? Apskati, kādus adidas apavu modeļus vari atrast Sizeer, un izveido ar tiem stilizāciju, kas cienīgs īstam streetwear karalim. Neaizmirsti, ka online pasūtījumiem virs 50€ piegāde bez maksas.