08.09.2023 | Izlasīsi 4 min

Kuru New Balance apavu modeli izvēlēties

Ir grūti noticēt, ka kāds nav dzirdējis par zīmolu New Balance. Tas ir viens no slavenākajiem zīmoliem un īsta leģenda. Amerikāņu ražotājs jau gadu desmitiem nav zaudējis savu popularitāti, sensacionāli apvienojot savas labākās tradīcijas un modernus risinājumus savos dizainos. Nav brīnums, ka nākamā paaudze pilsētas komforta cienītāju paļaujas uz izstrādājumiem ar raksturīgo logotipu ar burtu „N”. New Balance ir lielisks apģērbu un aksesuāru klāsts, taču vislielāko slavu ieguvuši tieši apavi. Pārlaicīgās, arvien pilnveidojošās kolekcijas atbilst vispieprasītāko klientu vēlmēm. Tāpēc, ja meklē jaunu augstākās kvalitātes apavu pāri, esi īstajā vietā. Mēs pastāstīsim, kā atrast ideālo New Balance apavu modeli..

New Balance sieviešu un vīriešu

New Balance kolekcijā atradīsi gan vīriešu, gan sieviešu modeļus. Katrs pāris ir izsmalcināts līdz sīkākajai detaļai un izgatavots ar vislielāko rūpību. Izvēloties ikonisko logotipu, vari būt drošs, ka iegūsi augstākās kvalitātes apavus, kas kalpos ilgu laiku. Ir pienācis laiks aizmirst par berzi, spiedienu un diskomfortu – izsmalcināti izstrādāti NB silueti ir atbalsta un komforta garantija jebkurā situācijā. New Balance apavi ir lieliska izvēle ne tikai pilsētas stilizācijai, bet arī tiem, kas domāti atpūtai. Intensīvi izklaidējies pilsētā? Tikšanās ar draugiem kafejnīcā? Ilga pastaiga ar mīļajiem vai nedēļas nogales barbekjū? Lai kāda būtu situācija, New Balance vīriešu, sieviešu un bērnu apavi ļaus Tev justies pārliecināti un pilnīgi brīvi. Tie ir izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem – dabīgas graudainas ādas, zamšādas, pieskārieniem patīkama tekstilmateriāla un citiem inovatīviem materiāliem, piemēram, ENCAP putām vai Abzorb sistēmas, ko atradīsiet zoles daļā. New Balance lifestyle apavi piedāvā arī dažādas krāsu variācijas. Minimālisma cienītājiem patiks melnā, pelēkā un tumši zilā modeļi. Savukārt spēcīgu krāsu cienītāji cita starpā atradīs rozā, oranžas, zaļas vai intensīvi zilas krāsas modeļus. Lai kādas būtu Tavas krāsu preferences, baltas vai bēšas krāsas sporta apavi noteikti noderēs jebkurā garderobē. Varbūt daudzkrāsains piegriezums pasteļtoņos vai fluorescējošos toņos? Iespējas ir bezgalīgas.

Kuru New Balance apavu modeli izvēlēties

New Balance populārākie modeļi – 373, 574, 997 un citi

New Balance 373 ir īsta pilsētas klasika. Retro skriešanas apavu iedvesmotais dizains atbilst labākajām zīmola tradīcijām. Augšdaļā apvienota dabīgā āda un elpojošs tīklveida materiāls. Šis apvienojums ļauj izbaudīt maksimālu komfortu pat īpaši karstās dienās. Zolei nevarēja trūkt elastīgu EVA putu un saķeri nodrošinoša protektora, kas ir uzticams uz pilsētas seguma. Ko teiksi par zamšādas New Balance 574? Vintage estētika apvienojumā ar mūsdienīgām krāsām un futūristiskām detaļām veido perfektu veselumu, no kura grūti novērst skatienu. Apakšējā augšdaļa ar klasisku šņorēšanu būs lielisks papildinājums Tavām iecienītākajām treniņbiksēm, kaujas zābakiem vai tenisa svārkiem. Vai izvēlēsies vienkrāsainu melnu variantu vai tādu ar spilgtiem daudzkrāsainiem akcentiem? Nevar palaist garām arī New Balance 237 kolekciju, kurā, cita starpā, ir pagarināta zole un patchwork augšdaļa ar velvetes ielaidumiem. Ilgstoši populāri ir arī vīriešu un sieviešu 530. modeļi. New Balance atgādina neaizmirstamu 90. gadu noskaņu un balstās uz klasisku skriešanas apavu dizainu. Apvieno tos ar crop topu un džinsiem loose fasonā vai ar savu iecienītāko T-kreklu un šortiem. Mazākajiem – 574 un 996 ar lipekļu aizdari. Tie lieliski noderēs ceļā uz bērnudārzu vai rotaļās rotaļu laukumā.

Kuru New Balance apavu modeli izvēlēties

Jau zini, kurš pāris nonāks Tavā garderobē?

New Balance 574: