26.09.2023 | Izlasīsi 5 min

ellesse džemperi – izvēlies streetwear ikonu

Tu esi pilsēta. Tavs raksturs, stils un draugi. Komforta, nedaudz retro iedvesmas un nesteidzības kombinācija – arī tad, ja runa ir par stilizācijām, kurus ikdienā satiksi streetwearā. Un kas tajos valda pēdējā laikā? Protams, ieteikumi no zīmoliem, kas šodien piedzīvo savu lielo come back. To vidū ir zīmols ellesse un tā džemperi, kas ir lieliski piemēroti pilsētas stilizācijās. Vai tos var uzskatīt par streetwear ikonu? Bez šaubām! Apskati, kādi priekšlikumi gaida Tevi Sizeer un kā tos vari valkāt!

ellesse zīmols atgriežas ar lielu spēku

Tomēr šeit ir vērts tuvāk aplūkot zīmola vēsturi ar… kruasānu vai tenisa bumbiņas pusi tā logotipā – šeit uztvere ir divējāda. Viss sākās Itālijas pilsētā Perugia, pateicoties kādam Leonardo Servadio. Viņam patika slēpošana un teniss jeb divi no populārākajiem sporta veidiem Itālijā. Tomēr, tos spēlējot, viņu katru reizi kaitināja tas, ka nebija tāda sporta apģērba, kas atbilstu viņa vēlmēm – gan komforta, gan stila ziņā, kas viņam patika. Tāpēc viņš nolēma izveidot to pats. Tā radās viņa pirmā apģērbu līnija ar atbilstoši pielāgotām slēpošanas biksēm, kas bija raksturīgas ar interesantu krāsu kombināciju. Viņš lika uzsvaru uz daudzveidību, kvalitatīviem, krāsainiem audumiem, kā arī brīvību, kuras pietrūka esošajiem zīmoliem. Pēc neilga laika viņa stils kļuva tik populārs aktivitāšu cienītāju vidū, ka viņš nolēma izveidot savu rūpniecību. Tas notika 1959. gadā, un kopš tā laika zīmols ir piedzīvojis milzīgu attīstību. Tika radīts arvien vairāk ellesse apģērbi un džemperu modeļu, kā arī apavu, kas bija piemēroti ne tikai sportam, bet arī pilsētas stilizācijām. No kurienes radās nosaukums? Tas ir vienkārši – no dibinātāja vārda un uzvārda pirmajiem burtiem.

ellesse džemperi - izvēlies streetwear ikonu

Džemperi – izvēlies sev piemērotāko modeli

Daudzveidība un neuzkrītošs vieglums. Dodoties izklaidēties uz pilsētu, Tu negribi, lai kaut kas Tevi ierobežotu. Tu valkā to, ko vēlies, un tādā kombinācijā, kāda Tev patīk. Vai Tu augstu vērtē komfortu un raksturīgu vintage izskatu? Mums Tev ir labas ziņas – Sizeer Tevi gaida ellesse džemperi – zīmols, kas no jauna atgriežas popularitātē un uzreiz iedzīvojas streetwearī.Izvēlies ikonisku street stylu un izvēlies kādu no zīmola krāsainajiem piedāvājumiem. Izvēlies no klasiskajiem ellesse džemperu ar kapuci siluetiem – bez rāvējslēdzēja aizdares un lielu kabatu priekšpusē. Vai vēlies citu piegriezumu? Nekādu problēmu! Ko teiksi par īsu ellesse  džemperi ar kapuci crop stilā? Ok. Jau tagad zini, kāda garuma džemperi meklē un kā tai jaizskatās. A kā ar krāsu, jau esi izvēlējies? Ja vēlies izcelties, noteikti Tavu uzmanību piesaistīs skaidri izteikti zilas, dzeltenas vai pat oranžas krāsas priekšlikumi. Tie papildinās tumšu stilizāciju un piešķirs tam interesantu akcentu. Ja meklē universālāku piedāvājumu, taču itāļu zīmola modeļi Tev iepatikās, izvēlies melnus vai tumši zilus džemperus, kas ir lieliski piemēroti ikvienai streetwear garderobei un pilsētas klimata cienītājiem.

ellesse džemperi - izvēlies streetwear ikonu

Kā valkāt ellesse džemperus?

Vai aizdomājies par to, ar ko Tu vari valkāt šo ikonu? Vislabākais veids… tā, kā Tev patīk. Valkā tos kopā ar džinsiem, kedām un garām baltām zeķēm. Īsākos valkā ar džinsiem mom stilā un masīvām dad shoes. Papildini to ar džinsa jaku, ādas jaku vai citiem brīvā stila variantiem. Kombinē tos ar sportiskām gurnu somām, kas pārmestas pāri plecam, sporta maisiņiem vai citām somām. Vai vēlies uzzināt, vai ir iespējams apvienot streetwear look – ellesse sieviešu džemperus ar meitenīgām stilizācijām? Protams! Valkā tos ar džinsu svārkiem, piegulošām melnām kleitām vai gaisīgiem ziedu priekšlikumiem. Spēlējies ar modi un paļaujieties uz itāļu zīmola džemperu praktiskumu. Iedvesmojies no slavenību un influenceru stilizācijām. Apskati, kā tos valkā ekrāna zvaigznes un… draugi no pilsētas. Iedvesmo sevi un citus! Izvēlies pilsētas tendenču leģendu un piešķir tai jaunu dzīvi. Labākos vīriešu un sieviešu ellesse džemperu piedāvājumus atradīsi Sizeer. Psst! Pie mums Tevi gaida arī citas preces ar šo kulta logotipu. Kādi tie ir? Ienāc veikalā Sizeer!

ellesse džemperi - izvēlies streetwear ikonu

ellesse Džemperi