26.09.2023 | Izlasīsi 4 min

Kā atpazīt oriģinālus Reebok apavus?

Reebok apavi ir daudzu ikdienas komforta un streetwear looka cienītāju garderobēs. Nav brīnums, galu galā zīmols ar raksturīgo logotipu ir īsta pilsētas leģenda, kuru sarakstā ir simtiem izcilu kedu vai sporta apavu. Reebok apavi ir veiksmīgs papildinājums visiem sieviešu, vīriešu un junioru sportiskajiem un street style outfitiem. Augstā izgatavošanas kvalitāte, komforts piegriezums un modē esošais dizains nozīmē, ka zīmola fanu skaits turpina pieaugt. Diemžēl lielā Reebok apavu popularitāte nozīmē arī lielāku interesi par negodīgiem pārdevējiem, kas piedāvā pakaļdarinājumus. Vai vari pasargāt sevi no neveiksmīga pirkuma? Protams! Mums ir pāris noderīgu padomu, kas palīdzēs Tev viegli atšķirt oriģinālus Reebokus no pakaļdarinājumiem.

Uzticams avots

Pamatnoteikums, iegādājoties apavus, ir – pērc no uzticama, labi pazīstama veikala. Šo noteikumu ir vērts paturēt prātā, jo īpaši, ja esi nolēmis iepirkties online. Vispirms pārbaudi e-veikala nosaukumu, piemēram, meklē informāciju par to atsauksmju vietnēs. Jāpievērš uzmanība arī tīmekļa vietnes dizainam. Ja redzi neprofesionālu un novecojušu noformējumu, tad noteikti jāiedegas brīdinājuma lampiņai. Nav kontaktinformācijas sadaļas vai nepilnīga informācija par uzņēmumu? Noteikti nav vērts riskēt ar darījumu. Vēl viena aizdomīga lieta ir nekvalitatīvi preču attēli – turklāt ir labi pārbaudīt, vai tie nav lejupielādēti no cita veikala tīmekļa vietnes. Vēl viena brīdinoša lieta ir ilgs modeļa gaidīšanas laiks. Reebok sporta apavi, uz kuriem jāgaida vairākas nedēļas? Ir grūti iedomāties, ka saņemtais izstrādājums būs oriģināls. Tikpat aizdomīga būs arī pārāk zema cena, kas ievērojami atšķiras no ražotāja ierosinātās cenas. Tāpēc savu sapņu pāri meklē tādos cienījamos veikalos kā Sizeer.

Kā atpazīt oriģinālus Reebok apavus?

Pievērs uzmanību izskatam

Arī iepērkoties klātienes veikalos jābūt modriem. Negodīgi pārdevēji izdarīs daudz, lai pārdotu pakaļdarinājumus un no pirmā acu uzmetiena var šķist, ka aplūkojamais pāris ir oriģināls. Tomēr ir vērts veltīt papildus laiku, lai iepirktos un rūpīgi apskatītu konkrētu modeli. Atceries, ka Reebok ir cienījams zīmols, kura apavi izceļas ar izcilu kvalitāti. Tātad, ja redzi, ka apavi ir izgatavoti no sliktiem materiāliem, tiem ir redzamas līmes pēdas, tie plīst vai to šuves ir izliektas, tas ir signāls, ka, iespējams, Tev ir darīšana ar pakaļdarinājumu. Apskati arī zoles – redzamas plaisas vai spēcīgi skrāpējumi apliecina sliktu izgatavošanu. Nav vērts riskēt ar pirkumu, jo apavi ar redzamiem ražošanas defektiem noteikti ilgi neizturēs.

Kā atpazīt oriģinālus Reebok apavus?

Būtiskas detaļas

No pirmā acu uzmetiena Tavi izvēlētie Reebok apavi izskatās kā oriģinālie? Vienmēr labāk ir pārliecināties. Dažreiz pazīmes, kas liecina par to, ka, iespējams, runa ir par pakaļdarinājumu, ir nelielas. Tātad, kam ir vērts pievērst uzmanību? Sarkanai gaismiņai vajadzētu parādīties, ja etiķete ir piešūta greizi vai uz tās ir nesalasāmi uzraksti. Pārbaudi arī, vai uz apaviem redzamais zīmola nosaukums noteikti ir Reebok. Dažreiz prāts izspēlē trikus, un Tu varat nepamanīt burtu maiņu nosaukumā vai arī var apmānīt fonts, kas ir ļoti tuvs oriģinālam. Noteikti pārbaudi arī izstrādājuma sērijas numuru, kuram jābūt uz birkas un kastes, jo, iespējams, modelis ar šo parakstu nekad netika izgatavots… Tāpat ir labi pārbaudīt krāsu versiju pieejamību un pārliecināties, ka attiecīgais tonis ir zīmola kolekcijā. Pēc rūpīgas pārbaudes Tev nav šaubu? Tad droši nopērc tos un priecājies par savu jauno izcilo Reebok apavu pāri.

Reebok Apavi