27.09.2023 | Izlasīsi 5 min

Kā valkāt vīriešu augstus apavus? Apskati mūsu ieteikumus!

Streetwear ir īstā vieta, kur ar apģērba palīdzību var paust sevi. Vai Tev patīk nestandarta stilizācijas? Vai Tu novērtē netradicionālu pieeju modei? Vai arī Tev patīk miksēt stilus un apvienot aktuālās tendences ar retro iedvesmu? Esam ļoti priecīgi par to – mēs dievinām šādus pilsētas modes cienītājus. Turklāt, ja aizdomājies par to, kā valkāt vīriešu augstus apavus, zemāk sniegsim Tev dažus ieteikumus.

Apavi virs potītes – kad valkāt?

Gan mūsu salonos, klātienes veikalos, gan citu veikalu piedāvājumos atradīsi plašu vīriešu apavu virs potītes klāstu. Vai vēlies uzzināt, kad ir labākais laiks valkāt šos apavus? Atbilde ir vienkārša – vienmēr, kad vien Tu to vēlies. Viegli un gaisīgi, sportiski apavi ar logo no tādiem zīmoliem kā Nike, adidas, Reebok, Puma un citiem ir lieliski piemēroti vasarai ar šortiem vai bermuda stila šortiem. Lai izceltu pilsētas brīvu stilu, atstāj tos mazliet atraisītus. Savukārt ādas apavi virs potītes lieliski noderēs rudens/ziemas komplektiem, kad uznāk spēcīgs lietus, vēsie vakari un rīti vai pirmā gaisa temperatūra zem nulles. Kurās situācijās tie izskatās vislabāk? Tas ir atkarīgs no Tevis. Valkā tos katru dienu, uzvelc tos tiekoties ar draugiem, uz skolu, darbu vai ceļojumu. Taču tos var uzvilkt arī uz treniņiem vai kā papildinājumu casual vai pat elegantiem komplektiem.

Kuidas ja millega meeste kõrgeid jalanõusid kanda?

Vīriešu apavi virs potītes pavasara/vasaras komplektos

Sāksim ar stilizācijām siltākām dienām. Iespējams, tieši tad visbiežāk izvēlies zemus sporta apavus, kedas vai citus apavus. Tomēr šajā gadalaikā labi noderēs arī gari apavi. Ja dodies uz festivālu, ceļojumu uz zemiem kalniem vai vienkārši dodies uz pilsētu – apavi ar augstu augšdaļu ir Tavs must have. Tie ne tikai nodrošinās pareizu potītes stabilizāciju, bet arī ļaus Tev lieliski izskatīties. Augsti melni, balti, pelēki, tumši zili vai pat sarkani apavi papildinās Tavu outfitu ikdienas vasaras dienās. Valkā tos kopā ar sava iecienītākā zīmola šortiem, auduma vai džinsa bermuda stila šortiem vai sporta treniņbiksēm. Papildus tam, uzvelc savu iecienītāko T-kreklu vai polo kreklu, pār plecu pārmet jostas somu un cepuri ar nagu. Esi gatavs doties uz pilsētu.

Vīriešu augstie apavi aukstam laikam

Vai aizdomājies par to, kā valkāt vīriešu apavus virs potītes rudenī vai ziemā? Aukstākajos gadalaikos gari sporta apavi lieliski kombinējas ar jebkurām vīriešu biksēm un sporta, ūdensnecaurlaidīgu, ādas vai pat ziemas jaku. Augsti ādas apavi lieliski piestāvēs pie klasiskiem džinsiem un balta ikdienas krekla ar neveikli atlocītām piedurknēm. Tava izvēle – zābaki vai outdoor apavi? Vai Tev patīk ikoniskie dzeltenie Timberland Premium 6 apavi? Vai vēlaties uzzināt, kā tos valkāt, lai saglabātu ikdienišķu pilsētas stilu? Garās bikses ar tiem var valkāt vairākos veidos:

  • Pieguļošas vai sašaurinātas bikses (vai taisna piegriezuma) vislabāk izskatīsies maigi ieliktas augšdaļā. Ja esi izvēlējies ikdienišķas bikses, nedaudz atslābini augšējās cilpas un izvelc mēlīti, lai kurpes izskatītos tā, it kā tās būtu tikko uzvilktas uz kājas,
  • brīvākas bikses var nedaudz atrotīt uz augšu, lai tās beigtos vienādi ar apavu augšdaļu vai virs apavu augšdaļas,
  • cits risinājums ir brīvi uzlikt bikšu kāju virs kurpes, lai tā pati nokārtotos.

Un ar ko papildināt pārējo stilizāciju? Viss ir atkarīgs no tā, kas Tev patīk. Tas varētu būt kokvilnas T-krekls, polo krekls, casual krekls vai Tava mīļākais džemperis ar kapuci. Svarīgākais ir tas, ka tas ir Tavā stilā.

Kuidas ja millega meeste kõrgeid jalanõusid kanda?

Sportiska brīvība, casual elegance vai varbūt streetwear mix?

Lai kāds būtu Tavs ikdienas stils, vīriešu gari apavi virs potītes iederēsies jebkurā urbāna stilizācijā. Neatkarīgi no tā, vai tie ir ar casual raksturu ar ādas augšdaļu, ziemas apavi vai, gluži pretēji, sportiski apavi ar gaisīgu tīkliņu. Jebkura izvēle būs piemērota, ja vien esi ar tiem apmierināts. Pēc labākiem apaviem virs potītes ienāc mūsu klātienes veikalos vai vietnē Sizeer.lv Šeit vienmēr atradīsi svaigākos jaunumus un pārlaicīgu klasiku. Meklē savu iecienītāko zīmolu? Vai izvēlies starp adidas, Nike, Reebok, Puma, Fila vai varbūt ellesse vai Timberland modeļiem? Melnā, pelēkā, tumši zilā, sarkanā, zaļā un visu pārējo krāsu modeļi. Viens ir skaidrs – pie mums atradīsi plašu apavu virs potītes piedāvājumu klāstu, kas lieliski iederēsies Tavos vīriešu komplektos.

Gari Apavi Vīriešiem