21.09.2023 | Izlasīsi 4 min

Kādus apavus valkāt kopā ar treniņbiksēm?

Dažas lietas nekad nekļūs garlaicīgas. Mēs varam atgriezties pie tā, kas sevi ir vairākkārt apliecinājis, neuztraucoties par mainīgajām tendencēm. Pat paši mazākie streetwear fani ķeras pie noteiktiem risinājumiem, papildinot ar tiem savu ikdienas garderobi. Šosezon veikalos atgriežas treniņbikses, kas līdz šim asociējās ar tipiskām treniņtērpa biksēm sporta zālei. Tagad, izmantojot pareizos piegriezumus, krāsas un aksesuārus, tie ir ieguvuši pilsētnieciskāku stilu.

Tomēr rodas jautājums – kādi apavi viņiem būs piemēroti? Mēs labprāt kaut ko ierosināsim!

Treniņbikses – kādam gadījumam?

Treniņbikses ir līdzīgi treniņtērpiem, taču tie var būt izgatavoti no dažādiem materiāliem, tāpēc ir piemēroti ne tikai sporta zālei vai skriešanai. Tos var valkāt uz bāru, ballīti ar draugiem vai pastaigu. Tie būs tik ērti, ka Tu nekad vairs neatgriezīsies pie cieši pieguļošām biksēm vai taisniem džinsiem. Tām ir raksturīgas savilces un elastīga jostasvieta vai savelkama aukliņa, tāpēc Tev nav jāuztraucas par to, ka tās būs pārāk ciešas vai pārāk brīvas – tās ir viegli regulējamas! Tajās var būt kabatas, šuves, papildus rāvējslēdzēji vai no kaujas biksēm iedvesmoti elementi. Tās noteikti kļūs par casual un streetwear stila karaļiem. Turklāt tās nav tās bikses, ko var valkāt kopā ar mokasīniem vai puskurpēm, tāpēc galvenā uzmanība jāpievērš pareizo apavu izvēlei.

Kādus apavus valkāt kopā ar treniņbiksēm?

Vienmēr ērtas

Izvēlies sporta apavi, ar kuriem vēlies izcelties. Klasiskās jogger stila bikses izcels Tavu iecienītāko apavu pāri pateicoties savilcēm, lai apavi kļūtu par Tava outfita centrālo elementu. Vīriešiem lieliski derēs izteiksmīga dizaina Nike Air Max 270 vai populārās Air Force One, kas labi sader ar baltu, pelēku vai tumši zilu apģērbu. Savukārt dāmām, nekaitējot krāsām, melnas skriešanas bikses mēs piedāvājam sakombinēt ar Nike Air Max Tailwind IV, spēlējoties ar futūristiskiem akcentiem un 90. gadu elementiem. Vai arī izvēlēties adidas Ozweego, kurās amortizācija nodrošina ilgstošu komfortu.

Klasika kedās

Kāpēc gan neizvēlēties ikoniskās kedas? Conversiem nebūs līdzvērtīgu. Kurš gan nepazīst baltas zoles ar All Star logotipu? Pasaulslavenie apavi piesaistīs ikviena uzmanību, un iemīļotais, vislabāk pārdotais Chuck Taylor modelis būs piemērots pat visizvēlīgākajiem. Neatkarīgi no tā, vai tās paredzētas vīriešiem vai sievietēm, atradīsi tās dažādās krāsās un pieskaņosi tās pie savām iecienītākajām treniņbiksēm. Turklāt neatkarīgi no tā, vai izvēlēsies zemo vai virs potītes (HI) versiju, mēs varam apliecināt, ka šajos apavos izskatīsieties lieliski.

Kādus apavus valkāt kopā ar treniņbiksēm?

Varbūt kaut ko ziemai?

Negribi atteikties no ērta un ikdienišķa stila pat ziemā? Neuztraucies – jogger stila bikses lieliski sader ar siltākiem apaviem. Pateicoties savilcēm vari tos valkāt ar garākiem zābakiem, kā arī tie pasargās Tevi no aukstā gaisa. Nepatīkams, lietains laiks var sagādāt problēmas, tāpēc, meklējot ziemas zābakus ar augstu augšējo daļu un ūdensnecaurlaidīgu materiālu, pievērs uzmanību zīmolam Timberland, kura klāstā ir ūdensnecaurlaidīgi zābaki. Gan vīriešu, gan sieviešu garderobē lieliski noderēs Timberland Premium 6 Inch un Radford 6” Boot WP modeļi pelēkos vai melnos toņos. Tie saderēs ar visu, un, starp citu, – tie tik ātri neaptraipīsies. Tomēr neaizmirsti šos zābakus impregnēt pret ūdeni, lai tie saglabātu lielisku izskatu un būtu lietojami arī nākamajā sezonā!

Apavi Sievietēm

Apavi Vīriešiem