15.09.2023 | Izlasīsi 4 min

Kā atpazīt oriģinālos adidas apavus no pakaļdarinājumiem?

Dodoties sapņu brīvdienās, mēs bieži vien aizraujamies ar iepirkšanām. Mēs meklējam interesantus suvenīrus tuviniekiem, unikālas dāvanas un nelielas dāvaniņas sev un draugiem. Izvēloties populārus atpūtas vietas, visbiežāk tie atrodas netālu no veikaliem, iepirkšanās centriem, un tirdziņiem, kur var atrast visdažādākās preces. Mūsu modrība brīvdienu laikā, atvaļinājumā kopā ar ģimeni citā pilsētā vai valstī, var būt miegaina, un šo iemeslu dēļ pakļauta dažādām nelabvēlīgām situācijām. Vilinošas cenas, labi pazīstami zīmoli un pieprasītās preces kopā veido unikālu kombināciju, kurai ir grūti pretoties. Pakaļdarinājumu tirdzniecība plaukst un pieņem satraucošus apmērus, pateicoties to potenciālo pircēju nezināšanai un naivumam, kuri meklē izdevīgus ikonisko preču zīmolu piedāvājumus. Šajā ziņā tā ir ar vienu no populārākajiem sporta pasaules zīmoliem, kas atrodas aiz mūsu rietumu robežas. Kam pievērst uzmanību, iegādājoties adidas līdzīgus izstrādājumus? Kā atpazīt oriģinālos adidas apavus no pakaļdarinājumiem? Ja paturēsi prātā dažus no turpmāk norādītajiem ieteikumiem, Tu samazināsi pakaļdarināto preču iegādes risku līdz minimumam.

Kā atpazīt oriģinālos adidas apavus no pakaļdarinājumiem?

Pievērs uzmanību detaļām

Viens no tautas teicieniem vēsta, ka velns slēpjas detaļās. Ņemot rokās apavus, kas atgādina vācu zīmola modeļus, rūpīgi tos apskati. Pietiek ar vienu drukas kļūdu nosaukumā, vienas trūkstošas svītras apavu sānos, un galvā jau vajadzētu iedegties sarkanai lampiņai. Abidas, adidos, adibas un citas kļūdas uz oriģinālā ražotāja apaviem nav atrodamas. Ja Tev šķiet, ka Tev rokās ir izdevīgs piedāvājums, aplūko to iepakojumu, salīdzini kastes un apavu iekšpuses numuru. Vai kaut kas nesakrīt? Apavi neizskatās vienādi? Kaut kas ir ieplīsis, kurpes ir izliektas – tie noteikti nav oriģināli.

Neskaties tikai uz cenu

Slavenie zīmoli, kas rada unikālu dizainu, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un labākos materiālus, novērtē savu darbu. Atbrīvojies no sapņa, ka par 25-50 eiro iegādāsies jaunākās superhitu kolekcijas modeļus. Vienīgi, ja Tu paļausies uz dāmu, kas tirdziņā piedāvā savus super izdevīgās preces uz saliekamā galdiņa, kas atrodas kaut kur tirdziņa malā. Ja nevari atļauties nopirkt sev jaunāko kolekciju apavus un negribi nēsāt pakaļdarinājumus, dodies uz outlet veikaliem. Vari tos mierīgi iegādāties lielākos tirdzniecības centros vai pie uzticamiem tirdzniecības pārstāvjiem interneta veikalos. Tur vari atrast īstus dārgakmeņus par izdevīgām cenām.

Kā atpazīt oriģinālos adidas apavus no pakaļdarinājumiem?

Pārbaudi piegādes un piegādātāja informāciju

Ja neesi viens no izdevīgu pirkumu medniekiem, kas stundām ilgi klīst pa veikaliem, meklējot izdevīgu piedāvājumu, un labprātāk iepērcies tiešsaistē, pārliecinies par piegādātāja informāciju un to, kā preces tiks piegādātas. Kad piegādes laiks sasniedz 30-40 dienas, tavi vēlami sporta apavi acīmredzot ir simpātiski pakaļdarinājumi no alieexpress vai citām šāda veida „dārgakmeņu” interneta vietnēm. Lasi pārdevēju atsauksmes un neuzticies pirmajam labākajam pakalpojuma sniedzējam. Ja pārdevējam ir daudz pozitīvu atsauksmju un viņš salīdzinoši nesen ir izveidojis profilu konkrētā platformā, iespējams, ka viņš pats ir izveidojis sev labu reputāciju, lai palielinātu pārdošanas apjomu. Taču, ņemot vērā iepriekš minētos norādījumus, Tu noteikti zināsi, kā atšķirt adidas apavi no pakaļdarinājumiem.

adidas apavi