29.08.2023 | Izlasīsi 4 min

Back to school – kuri apavi pašiem jaunākajiem?

Juniors gatavojas jaunajam semestrim? Pamats ir pareizās grāmatas, burtnīcas un citi piederumi, bet tikpat svarīgi ir arī atsvaidzināt garderobi! Protams, svarīgs ir jauns apģērbs, bet ne mazāk svarīgi ir apavi, kuros juniors staigās skolas gaiteņos.  Vai aizdomājies par to, kādus apavus izvēlēties jaunajam streetwear cienītājam? Lūk, daži ieteikumi, kādi modeļi ir piemēroti skolai!

Back to school — bērnu apavi tas ir pamats!

Mācību gada sākums visiem ir intensīvs laiks. Uz vecākajiem ģimenes locekļiem gulstas atbildība par izkārtojuma sagatavošanu. Taču arī bērniem atgriešanās skolā var būt tikpat intensīva! Tāpēc viņiem ir nepieciešami apavi, kas lieliski veic ikdienas pienākumus. Kam pievērst uzmanību? Pirmkārt, vai augšdaļa ir izgatavota no izturīga materiāla, kas nodrošinās pietiekamu atbalstu augošajai pēdai. Otrkārt, šņorēšanas sistēma. Sākumskolas skolēniem labāk derēs modeļi ar lipekļu aizdari, savukārt vecākiem bērniem ir vieglāk izmantot šņores. Treškārt, būtiska ir zole! Tai jānodrošina laba saķere ar zemi, kā arī tai jāgarantē augsts amortizācijas līmenis. Kur var atrast ideālus bērnu apavus skolai? Starp klasiskajiem sporta apavu modeļiem mini versijā. Lai iegūtu vislabāko amortizāciju, izvēlies Nike Air Max junioru versiju. Zole ar gaisa spilvenu nodrošina optimālu atbalstu visas skolas dienas garumā. Lieliska izvēle, kas vienmēr ir aktuāla, ir klasiskie sporta apavi, piemēram, adidas Superstar vai Puma CA Junior. Vienkāršās formas apavi lieliski izskatīsies ikdienas skolas komplektos vai pat būs piemēroti skolas uniformai.

back to school

Augsti sporta apavi – ideāli piemēroti (ne tikai) rudenim

Bažījies, ka klasiskie zema profila sporta apavi nav piemēroti rudens rītiem? Tādā gadījumā apavi ar paaugstinātu augšējo daļu varētu būt lieliska izvēle. Augstā apkakle ne tikai stabilizē potīti, bet arī pasargā to no aukstā vēja brāzma. Protams, praktiskās priekšrocības ir svarīgas, taču neļausim sevi apmānīt – augsti sporta apavi ir īsta streetwear klasika! Tās ir ļoti labs risinājums tiem skolēniem, kuri seko līdzi tam, ko šobrīd valkā iela. Veikalā Sizeer Tu atradīsi slavenākos modeļus bērnu un junioru izmēros. Šobrīd viens no populārākajiem modeļiem ir Nike Dunk High, kas sensacionāli sasaucas ar zīmola basketbola mantojumu. Sporta apavi, ar kuriem nevienu nav jāiepazīstina, Air Jordan 1 – ideāls modelis jaunajam basketbola fanam. Ja meklē apavus ar augstāku augšējo daļu, bet nedaudz smalkāku dizainu, Nike Blazer Mid sporta apavi būs trāpījums desmitniekā. Tie būs lielisks papildinājums Tavam ikdienas skolas gaitu komplektam. 

back to school

Skolas gaiteņiem

Daudzās iestādēs ir sistēma, saskaņā ar kuru skolēni, ierodoties skolā, apavus no āra apaviem nomaina pret iekštelpu apaviem. Kāds modelis lieliski noderēs kā maiņas apavi skolā? Lieliska izvēle būtu audekla kedas vai sporta apavi. Auduma augšdaļa nodrošinās komforta sajūtu nodarbību laikā un labu ventilāciju apavu iekšpusē. Gumijas zole ar saķeri nodrošinās labu stabilitāti rotaļu laikā starpbrīžos. Jaunākiem skolēniem lieliski noderēs bērnu apavi ar lipekļu aizdari – ērtā aizdare nodrošinās iespēju jauniešiem pašiem viegli uzvilkt un novilkt apavus. Šie apavi ir atrodami Vans Old Skool kolekcijā. Klasiskās melnbaltie Vansi ir universāla izvēle – šie apavi lieliski iederēsies lielākajai daļai skolas stilizācijas. Ja skolēns dod priekšroku intensīvām krāsām, kedas dzeltenā krāsā būs lieliska izvēle! Interesanta alternatīva klasiskajām kedām ir arī espadrilles. Pateicoties tam, ka tām nav aizdares, bet tās vienkārši uzvelk, tie ir lieliski apavi skolai – bērns tos ātri nomainīs garderobē.

Apskati, kādus bērnu un junioru modeļus atradīsi Sizeer. Iepērcies online vai apmeklē tuvāko klātienes veikalu un kopā sagatavojieties skolas gaitu sākšanai.