04.09.2023 | Izlasīsi 5 min

adidas džemperis – absolūts must have streetwear faniem!

Džemperi, džemperis ar kapuci vai sporta virsdrēbes vēl pirms vairākiem gadiem asociējās tikai ar fizkultūras stundām, fitnesa nodarbībām un skolas ekskursijām. Šodien tas izskatās pavisam citādi. Streetwear tos ir pieņēmis atvērtām rokām, padarot tos par ikdienas garderobes pamatu. Sportiskus adidas džemperus var valkāt ne tikai fitlookos. Ar to vari papildināt elegantākas stilizācijas, kā arī valkāt to darbā, pastaigā, uz festivālu vai randiņa vakaru. Jo tieši viņš – perfekts džemperis – ir nepieciešams ikvienam urbāno tendenču cienītājam. Sizeer Tevi gaida labākie adidas džemperu piedāvājumi sievietēm, vīriešiem un junioriem. Netici? Tad pārbaudi to!

adidas džemperis ar kapuci sporty stilā

Neatkarīgi no tā, vai dodies spēlēt basketbolu ar draugiem, skriet, braukt ar velosipēdu kopā ar draugiem, pastaigāties ar suni vai dzert kafiju pilsētā. Sporta stilizācijas izskatās tik labi, ka tie ir kļuvuši par ierastu street style sastāvdaļu. Džemperis, ar vai bez rāvējslēdzēja, klasisks džemperis ar kapuci un versija bez kapuces. Iespēju ir daudz. Kā to valkāt sporty stilā? Aukstās dienās uzvelc treniņbikses, augstas krāsainas zeķes un masīvus dad shoes vai minimālisma stilā sporta apavus. Papildini to ar gurnu somu vai sporta maisiņu un viss ir gatavs. Un vasarā? Sieviešu džemperis adidas lieliski kombinējas ar pēdējā laikā modē nākušajiem pielāgotajiem velo šortiem un masīviem sporta apaviem. Šis oversize vai lielāka izmēra piegriezums lieliski līdzsvaros looku ar pieguļošiem legingiem. Uzliec galvā cepuri ar nagu, uz deguna saulesbrilles un esi gatava doties uz pilsētu! Spoty look, kā šis padarīs Tevi par streetwear karalieni.

adidas džemperi

Eleganta stilizācija – kā kombinēt ar adidas džemperi?

Varētu šķist, ka džemperi ar adidas logotipiem īpaši labi nesavienojas ar elegantiem komplektiem. Galu galā tas ir pilnīgi atšķirīgs stils. Taču, kad runa ir par streetwearu, viss ir iespējams, kā arī radoša pieeja stilizācijām lieliski noder. Tāpēc droši kombinē auduma bikses vai lina šortus ar sportisku džemperi. Ādas zemi balti sporta apavi, melni džinsi un krāsains adidas džemperis? Kāpēc gan ne! Sieviešu izdevumā noteikti uzvarēs kombinācija ar pieguļošo melno krekli ar šaurām lencītēm vai halter stilā dekoltē un virsū ērtu sieviešu adidas džemperi Tavā iecienītākajā krāsā. Lieliski izskatās arī sportiski zīmuļu svārki, krāsaini sporta apavi vai sieviešu mokasīni un džemperis ar kapuci. Papildini to ar ādas gurnu somu, ko vari pārmest pāri plecam. Oficiālā, elegantā un minimālisma stilizāciju kombinācija lieliski sader ar sporta džemperi ar labi zināmu logotipu. Iedvesmojies no zvaigžņu un slavenību stila, ieskaties savā instagram kontā un uzzini, kā to valkāt modīgi. Taču galvenokārt – izvēlies savu stilu un aplūko, kādā apģērbā jūties visērtāk.

adidas džemperi

Paspēlējies ar modi – valkā adidas džemperi ikdienā

Tomēr populārākā kokvilnas džemperu kombinācija ir viena. Tavi iecienītākie džinsi, basic T-krekls un melns, tumši zils, pelēks vai sarkans, zils vai pat rozā adidas džemperis. To var kombinēt ar piegulošām biksēm, taisna piegriezuma modeļiem vai biksēm tipu jogger, mom jeans vai cita stila džinsiem. Kas vēl? Pavasara/vasaras sezonā valda klasiskās Converse, Vans vai Nike kedas. Tomēr lieliski noderēs arī balti adidas, Nike vai Lacoste sporta apavi, kā arī masīvi, krāsaini Fila, Reebok vai Puma dad shoes. Virs džempera vari uzvilkt ādas jaku, bomber jaku vai ķengur stila jaku. Uz galvas – cepuri ar nagu, bet pāri plecam – somiņu, gurnu somu vai mugursomu. Šī casual kombinācija noderēs daudzās situācijās. Vari uzvilkt šo stilizāciju uz darbu, uz kafejnīcu iedzert kafiju vai tiekoties ar draugiem, iepērkoties, dodoties ceļojumā vai uz koncertu. Tā ir visuniversālākā un visbiežāk izvēlētā.

Jau zini, kā vari valkāt adidas džemperi. Tāpat arī zini, ka tas, bez šaubām, ir must have ikviena streetwear cienītāja un cienītājas garderobē. To valkā ikviens – neatkarīgi no vecuma, dzimuma un iecienītākā stila. Bet kur Tu vari iegādāties oriģinālu adidas apģērbu? Atbilde ir vienkārša – atradīsi to mūsu klātienes vaikalos vai online veikalā. Pārliecinies pats un izvēlies stilizāciju ar ikoniskajām trim svītrām.