22.09.2023 | Izlasīsi 4 min

Kā izvēlēties skate apavus?

Laika gaitā skate apavi ir kļuvuši arvien populārāki. Ērtais piegriezums un oriģinālais izskats modeļiem, kas sākotnēji bija domāti skeitbordistiem, ir pamudinājis arvien vairāk streetwear stilizāciju cienītāju ķerties pie tiem. Vai vēlies uzzināt, kāda ir atšķirība starp ikdienas apaviem un dēļotāju apaviem? Šajā publikācijā mēs pastāstīsim, kuri modeļi ir ideāli piemēroti skeitparkam un ne tikai!

Kādi apavi braukšanai ar skeitbordu?

Skeitborda apavi uzdevums ir aizsargāt pēdas no biežām traumām un ievainojumiem, kas rodas skeitborda braukšanas laikā, tāpēc šo sporta apavu vai kedu piegriezumam ir pienācīgi jāaizsargā jutīgās vietas. Šī iemesla dēļ daudziem skeitborda apavu modeļiem ir pastiprināta konstrukcija, kas veidota no pagarināta purngalu aizsarga vai mīkstām iekšējām putām, kas nodrošina lielisku amortizāciju augstu piezemējumu gadījumā. Komfortabli risinājumi padarīja skeitborda apavus pievilcīgus cilvēkiem, kuri novērtē ērtu dizainu un līdz ar to apavi ir kļuvuši arī par neatņemamu ikdienas valkāšanas streetwear komplekta sastāvdaļu. Tāpēc, ja vēlies papildināt savu sporta apavu kolekciju – aplūko, kādi vīriešu, sieviešu un junioru skate apavi Tevi gaida veikalā Sizeer un atrodi ideālo modeli.

ka-izveleties-skate-apavus-2

Vans skate apavi – skeitborda klasika ikvienam

Vans jau gadiem ilgi tiek identificēts ar skeitborda subkultūru, taču ar katru gadu tas kļūst arvien populārāks ielas stila entuziastu vidū. Lai gan tādu modeļu kā Vans Sk8-Hi un Sk8-Low atpazīstamais siluets ir bieži redzams uz sneakerheada kājām, šo sporta apavu unikālā konstrukcija ir paredzēta dažādu triku veikšanai uz rampas un pilsētas ielās. Neatkarīgi no tā, vai brauc ar skrituļdēli, vai Tev vienkārši patīk vienkāršs look, sieviešu Vans Old Skool skate apavi noteikti pievērsīs Tavu uzmanību. Ikoniskais Jazz Stripe uz augšdaļas sāniem piešķir oriģinālu pieskārienu pat vienkāršiem streetwear komplektiem, kā arī plašs dažādu dizainu un krāsu klāsts ļauj pielāgot modeli savam individuālajam stilam. Kas paredzēts mazajiem skeitborda faniem? Vans bērnu skate apavi ir lieliska izvēle junioriem, kuriem jau no mazotnes ir svarīgs izsmalcināts izskats. Aplūko Classic Slip-on, Old Skool un Sk8-Hi modeļu klāstu, lai pārliecinātos, kurš modelis ideāli atbilst jaunieša stilizācijām un kura versija Tev šķiet vispievilcīgākā.

Vans Old Skool

Kā izvēlēties skate apavus?

Nike Skateboarding – ne tikai dēļu mīļotājiem

Nike SB izstrādājumi neapšaubāmi ieinteresēs klusos skrituļdēļu atmosfēras cienītājus. Sportiskā zīmola debijas izstrādājums bija Dunk sporta apavi. Gadu gaitā zīmola klāsts ir paplašinājies un tagad skeitborda entuziasti var izvēlēties no Chron, Charge, Force 58, Adversary, Janoski un Shane modeļiem. Nike skate apaviem ir izsmalcināts dizains, kas nodrošinās Tavām kājām drošību un komfortu gan pastaigājoties, gan braucot ar skrituļdēli. Ja esi rallija sacensību cienītājs, Tev noteikti patiks DC Shoes piedāvājums – zīmols, ko dibinājuši sacīkšu braucēji Ken Block un Damon Way. DC skate apavi ir netradicionāla dizaina, kas noteikti patiks daudziem vīriešiem, savukārt katra dizaina intriģējošās krāsas un precīzā apdare apmierinās pat visprasīgākos streetwear entuziastus. Uzzini, kādi Converse, Vans, Nike un DC skate apavi ir pieejami Sizeer piedāvājumu klāstā un izvēlies ideālo modeli.

Skeitborda apavi