05.10.2023 | Izlasīsi 2 min

Kā izvēlēties pavasara sieviešu jaku?

Modernas un vieglas virsdrēbes

Ideāla pavasara jaka? Sulīgā krāsā vai varbūt pieklusinātā un universālā tonī? Īsa un sportiska vai casual stilā, piemēram, ikoniskā parkas jaka? Pieguļoša vai oversize? Jautājumu ir daudz, kad runa ir par pavasara jakas izvēli sievietēm, kā arī nav vienotas pareizās atbildes. Tomēr nav šaubu, ka, izstrādājot plānu un nospraužot mērķi, atrast sapņu jaku būs daudz vieglāk. Neesi pārliecināta, kā izvēlēties sieviešu pavasara jaku? Šie padomi noteikti palīdzēs!

Piegriezums, krāsa un stils

Pirms dodies iepirkties, pajautā sev, kādas krāsas jakā Tu justos vislabāk vai kāda krāsa vislabāk saderētu ar drēbēm, kas ir Tavā garderobē. Atbilde uz šo jautājumu palīdzēs Tev sašaurināt meklēšanas rezultātus, tādējādi Tu būsi arvien tuvāk savam mērķim! Pavasarī labi noderēs pieklusināti pelēki toņi, kurus var atdzīvināt ar sarkanu džemperi vai dzeltenu kreklu, kā arī sulīgas, izteiksmīgas krāsas jakas, kas atdzīvinās ziemas drūmo auru. Otrkārt, izvēlies konkrētu sieviešu pavasara jakas piegriezumu. Jaka parkas stilā ar vidukļa griezumu skaisti izceļ siluetu. Savukārt gurnu garuma stepēta jaka optiski pagarinās Tavas kājas. Bombera stila jaka izlīdzinās bumbiera formas figūras proporcijas! Svarīgs ir arī pavasara jakas stils un tai noteikti ir jāiekļaujas Tavā ikdienas outfitos.

Kā izvēlēties pavasara sieviešu jaku?

Laba izgatavošanas kvalitāte

Sieviešu pavasara jaka ir ne tikai modes aksesuārs, kam jāizskatās skaisti, bet arī aizsardzība pret sliktiem laikapstākļiem, kas pavasarī var būt nepastāvīgi. Ieteicams izvēlēties ūdensnecaurlaidīgu un vēja necaurlaidīgu jaku, kas izgatavota no izturīgiem sintētiskiem audumiem. Tā būs pilnīgi ērta valkāšanā.